Vi bloggar främst om så kallad inre skönhet här på jagtid.nu, men vi påstår dock inte att den yttre är utan betydelse! Vi tänkte gå igenom lite grundläggande koncept samt ge våra tips på hur du kan maximera både den yttre och den inre skönheten!

Inre skönhet

Inre skönhet är viktigast

Att vara vacker på insidan är, vad folk än säger, det viktigaste på alla plan. Är du inte vacker på insidan kommer du bli olycklig och ensam. Vad innebär det då att vara vacker på insidan? Om vi ska vara rakt på sak så handlar det om att minimera egot och sluta ta dig själv på så stort allvar. En person som är utseendefixerad och fåfäng bryr sig bara om sig själv. Det leder till alla sorters problem.

Olika sätt för att bli vacker på insidan

Det handlar främst om att stilla sinnet och att hitta inre frid. Det finns många olika sätt att göra det på. Ett av de vanligaste är genom meditation. Vi kan rekommendera en speciell form av meditation som brukar benämnas letting go. Vidare är det bra att läsa olika spirituella böcker för att kunna få nya insikter och kunskaper om världen. Sist men inte minst bör man också göra rent praktiska saker. Det kan handla om att utmana sig själv så som att hålla tal eller prata med främlingar.

Yttre skönhet

De flesta vet nog vad yttre skönhet betyder. Det är helt enkelt hur ”snygg” eller ”vacker” man är. Dock ska man veta att yttre skönhet är meningslöst utan den inre. Hur so helst finns det såklart sätt att maximera sitt yttre på.

Smink och kosmetika

Foundation är det bästa sminket enligt oss

Den kan tyckas fel att rekommendera smink i en sådan här blogg, men lite lagom är bara positivt enligt oss! Det skulle krävas en separat artikel för att gå igenom all make up vi vill rekommendera. Så vi nöjer oss med att nämna en sak, vilket är foundation. Foundation är det bästa sminket eftersom det kan ge dig en mjukare och fräschare hy. Se bara till så du inte blir helt ”beroende” av det! Läs mer och hitta den bästa foundation här!

Träning

Utöver smink för ansiktet är det bra att hålla sig i form. Att vara fet och slapp är både fysiskt och psykiskt ohälsosamt. Du måste dock inte har perfekt kropp med tvättbräda osv. men håll dig i en god slank form åtminstone!

Det var allt för denna gång, hoppas ni gillade artikeln!