När det kommer till träning så är det många av oss som slösar mycket tid på att ta oss till och från träningslokalen. Detta är tid av ens dag som bara försvinner. Då det är många som är stressade och känner att de inte hinner med allt som ska göras så är det fullkomligt idiotiskt att spendera så mycket av ens dyrbara tid endast på att fara till och från ett gym. Håller ni med? Trodde väl det!

Det finns många bra lösningar på hur man kan spara in tid och bland annat är det så att man kan börja träna mer hemma och utomhus. Då slipper man slänga bort den tid som vanligtvis går till att åka till och från gymmet och då kan man använda den tiden till något trevligare. Man missar ju inte träningen för den sakens skull!

Bygg ett litet hemmagym

Tjej på en träningsmatta

En smart sak som många gör idag är att bygga ett hemmagym. Man måste inte ha ett hus med förråd eller källare för att kunna ha ett gym hemma. Det går lika bra att ha ett gym i en lägenhet, om man har tillräckligt mycket plats för det, vill säga.

Saker att tänka på när man börjar bygga upp sitt gym är att köpa exempelvis en träningsmatta, de redskap som du vet att du kommer att använda dig mest av och som är lite billigare. Som sagt en träningsmatta, men även gymboll, hopprep, träningsband några hantlar och gymmet är redo! Det är svårt att köpa på sig allt på en gång då det kostar ganska mycket.

Ha tålamod och bygg upp ditt gym under en längre tid så ska du se att du inte bara får en trevlig plats att träna på, du kan också vara stolt över vad du har skapat!